Lasershows Header image

www.lasershows.nl

full color lasershows op maat !

Lasershows Header image
 
 
Complete audio visuele laserpresentatie !!


De lichten gaan uit, de spot staat gericht op het spreekgestoelte, de spreker houdt  zijn inleiding en speech. Na een teken – door een druk op een knop- start de spreker de lasershow. De spot houdt nog even de plaats in beeld en dooft langzaam. Donker is het, een sfeer, voelbaar vol verwachting en langzaam zwelt het geluid en blinkt er een laserpunt die uitgroeit met de muziek tot een  gerichte  laserstunnel. Synchroon op de  maat van de muziek volgen er allerlei spectaculaire laser effecten afgewisseld door een  grafische laserpresentatie.

 

U waant zich in een heelal, omgeven door sterren. Vanuit de sterrenhemel wordt  ingezoomd, de aarde wordt zichtbaar, vanuit een draaiende wereldbol, wordt Nederland  geprojecteerd en vervolgens uw vestigingsplaats, met adres en bedrijfspand duidelijk in beeld. Uw logo wordt op een sensationele manier met laserlicht opgebouwd en geprojecteerd. De door u verstrekte inhoudelijke informatie wordt gevisualiseerd. Dit scenario wordt in overleg met u omtrent thema en doel ingevuld.

Deze laserpresentatie is zeer spectaculair. En toch past hij vast binnen uw budget. Vraag naar de mogelijkheden. lasershow ministerie     lasershow belcompany      lasershow erasmus