Lasershows Header image

www.lasershows.nl

full color lasershows op maat !

Lasershows Header image
 
 
Wie is Sigma

Sigma Laser Vision is opgericht in 1995 en is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van de meest spraakmakende visuele ervaring van deze tijd.

Bedrijven en instellingen kiezen voor exclusiviteit en originaliteit om een extra dimensie toe te voegen aan de over te brengen boodschap. Zij onderkennen de overtuigingskracht van een laserpresentatie. Een plaatje zegt veel meer dan 1000 woorden.

SIGMA Laser Vision biedt u een grote verscheidenheid aan creatieve lasertoepassingen, zowel zakelijk als voor privé doeleinden. Zoals bijvoorbeeld bij: bedrijfspresentaties, openingen, produktpromotie's, bedrijfsfeesten, congressen enz

Met ons hightech laserprojectie systemen kunnen wij o.a. vlakken, tunnels, figuren, teksten, logo's alsmede 2-D en 3-D animatie's (filmpjes) verzorgen. De 3 dimensionale laserstralen flitsen langs u heen, een golvende wolken-hemel die vlak boven uw hoofd wordt geprojecteerd en midden in deze ruimtelijke effecten 'beleven' uw gasten een wervelende show.

SIGMA Laser Vision heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het verzorgen van HIGH QUALITY laser arrangementen, en rekening houdend met uw wensen en passend binnen uw budget, zoeken we het arrangement dat het best bij u past.

LET OP: Het 3D laserspektakel laat zich totaal niet omschrijven in een folder, of vastleggen op video. In plaats daarvan nodigen wij u geheel vrijblijvend uit om kennis te maken met dit spectaculaire medium. Bel ons voor een demonstratie, wij laten u graag de mogelijkheden zien waarmee u uw gasten kunt betoveren.