Lasershows Header image

www.lasershows.nl

full color lasershows op maat !

Lasershows Header image
 
 
Enkele reacties van onze klanten:
 

Heineken Innovatie beurs 2008.
We kijken ook terug op een gezellige happening. We vonden de samenwerking met jullie erg plezierig en het resultaat naar volle tevredenheid. Ondanks de omstandigheiden is het jullie gelukt iets moois neer te zetten, waarvoor onze dank.

 

SKF Belgie.
Nogmaals van harte dank voor jullie professionalisme en voor de spetterende lasershow, die erg in de smaak viel bij het publiek - ik heb al aan verschillende geïnteresseerde bedrijven jullie web adres doorgespeeld ...

 
Philips Nederland & Advanced Business Events.
Hierbij wil ik jullie bedanken voor een uitermate geslaagde feestavond. De hele aankleding van de ruimte, het heerlijke buffet, de DJ/VJ, de feestelijke band, en zeker niet te vergeten het professionele team van opbouw en cateringmedewerkers, hebben gezorgd voor een fantastische avond.

Wat ik zeker niet zou willen vergeten te vermelden is de geweldige en professionele lasershow, die toch voor de menige oh's en ah's heeft
gezorgd bij onze werknemers.
 
H2W , Vorige week hebben wij met het vieren van ons 5 jarig bestaan in de Orangerie een mijlpaal met ons bedrijf gezet. Graag wil ik jullie namens H2W Partners bedanken voor de bijdrage. De lasershow en het daarbijhordende geluid en vuurwerk heeft alleen maar heel veel lovende kritieken onvangen. Gewoon TOP!
 
Hier een bericht vanaf Texel.
Iedereen heeft het nog steeds over de geweldigge lasershow die jullie op 16 Juni voor ons verzorgt hebben. Ook voor ons blijft het een geweldigge herindering.
 
Het was echt een geweldige en onvergetelijke avond, vooral dankzij jullie fantastische lasershow!
We hebben ontzettend veel complimenten gehad over de super gezellige sfeer en onze professionele uitstraling. Nogmaals ontzettend bedankt.
 
Veel van onze relaties praten nog steeds over de lasershow tijdens de opening van ons nieuwe pand. De show paste perfect bij het geen wat we willen uitstralen. Namelijk deskundigheid en creativiteit.
 
Tailor Steel met vraag van collega-concurent.
Ik mocht u nog een mail sturen met de vraag hoe de lasershow verlopen was gisteren
en wie deze nu voor u heeft verzorgd. We zijn nu eenmaal erg benieuwd geworden na uw geheimzinnige uitspraak... Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Kijk, dat is nu eens marketing. Het was Sigma Laser Vision, en zij hebben hun taak meer dan uitstekend uitgevoerd. Allom een perfecte show.

 
Uneto / VNI. Brouwer en Partners

Middels deze brief willen wij de complimenten maken aan alle medewerkers van Sigma laser vision die hebben gewerkt aan de partij van Uneto-Vni in de heineken music Hall te Amsterdam.

De 2 lasershows waren wederom van uitstekende kwaliteit. Jullie hebben het moeilijke onderwerp "Liberalisering van de Energiemarkt" uitstekend visiueel weten weer te geven. Ook de show voor Simavi was perfect. Onze opdachtgever evenals de gasten waren enorm onder de indruk. Nogaals bedankt voor de uitstekende samenwerking. We zien nu alweer graag uit naar de volgende partij ,waarbij Sigma laser absoluut weer een rol zal krijgen.

 

Beste Frans Nadat we nu zijn bijgekomen van het feest even een reactie van onze zijde Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische lasershow ook de reactie’s die wij hebben ontvangen van de gasten waren allemaal ontzettend positief. Wat ik zaterdag ook al aan jou heb verteld dat zich een paar mensen bij ons hebben gemeld die ook interesse hebben in een lasershow. Zo gauw als deze mensen zich opnieuw bij mij melden hoor jij het van mij. Met vriendelijke groet Leo Tuitert.

 

Nedelandse Vereninging van Scheepsleveranciers

Vanwege het onderhoud met bugemeester Opstelten heb ik geen gelegeheid gehad om u persoonlijk te bedanken voor de uitstekende en professionele lasershow, door uw bedrijf SIGMA Laser Vision gepresenteerd tijdens de viering van ons 50 jarig jubileum in het Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. Veel van onze relaties hebben hun waardering geuit vover deze presentatie en bij navraag zullen U van zeker van harte aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank voor deze fantastische lasershow.

 

Frans en Danny wederom bedankt voor de schitterende lasershow in Antwerpen en de prettige samenwerking. Graag tot een volgende keer. Atos Origin

 
Dankzij SIGMA hebben we een spetterende afsluiting gehad van onze bedrijfsfeest. We hebben enorm veel positieve reacties gekregen op de lasershow! Alles was tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!'

traart